söndag 18 maj 2014

S-profil lämnar partiet

S-bloggaren Nina Drakfors som ofta bloggar om chemtrail och andra udda konspirationsideer lämnar nu sitt socialdemokratiska parti.

"Jag har mer och mer sett S politik som en ofrihetens politik och tänker då på detta att den som inte vet att han är satt i ett fängelse, ser inte vad den mister. S har gjort många konstiga beslut som påverkat samhälle .... Jag vill ha ett fritt samhälle där vi skapar och arbetar det minsta vi behöver. "

"Lycka till alla inom S som kämpar med att förändra partiet. Jag vet att ni finns och jag vet att ni är besvikna och att ni kämpar med att få S att bli bättre. Tyvärr tror inte jag att det går, utan S måste raseras först och sen byggas upp från grunden igen så man hittar tillbaka till sina ideologiska värderingar."

Senare kommenterar hon
"De goda kraftern inom S borde lämna och skapa egen Socialdemokrati, börja om från början, för S är ruttet inifrån"

En riktig analys !
 
http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1664&blogg=65399

Ett klokt beslut i sig (att lämna socialdemokraterna) ,hon går till partiet Enhet ... http://enhet.se/ ett parti med delvis intressanta ideer men en i praktiken helt ogenomförbar inriktning, därmed inte sagt att delar av deras ideer inte skulle kunna genomföras.

Exempel : De vill kraftigt reducera skatt på arbete och istället beskatta nyttjande av naturresurser, bra tänkt.

En annan socialist är den för förtal dömde f.d. rik(s)dagsmannen Bengt Silfverstrand, denne tvivlar även han på sitt parti men vill isåfall gå allt längre ut på den röda extremistskalan ...

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1427&blogg=65400

 Det vore en tillgång för S om denne lämnade partiet och reste vänsterut.